Üdvözöljük Honlapunkon!

Cégünk a FaXuniL Internetszolgáltató és Informatikai Kft. Linux szerverek telepítésével, üzemeltetésével és karbantartásával foglalkozik.

Egyik specialitásunk a HylaFAX faxszerver, amely már több cégnél is bizonyított. Referenciáink között található olyan szerver, mely 6 faxvonalon fogadja a hívásokat, jelentős -havi 6-7000 bejövő és 4-500 kimenő fax forgalmat bonyolítva. A faxszerverhez társaságunk Intranetes dokumentumkezelő rendszert fejleszt.

Ha Önnek, gazdaságos, megbízható szerverre van szüksége, kérjük nézze meg oldalunkat. Az itt található szerverek kialakításához Linux operációs rendszert, és döntő többségében ingyenes, szabad szoftvereket használunk, ezért Önre csak a telepítés, és karbantartás költsége hárul, illetve az általunk fejlesztett komponensek licence díjai. Nincs felhasználószám vagy időbeli korlátozás, a beruházás egyszeri költséget jelent, így Ön nagyon kedvező áron juthat rendkívül megbízható szerverhez. Amennyiben eddig, a magas költségek miatt, nem volt lehetősége a szükséges szerverek beszerzésére, most itt a remek lehetőség, hogy olcsó, megbízható, biztonságos és MŰKÖDŐ szerverhez jusson.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, vagy bármilyen kérdése, észrevétele lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.